Dielle Ostro 80

De Dielle Ostro 80 is één van de dunste pelletkachels op de markt op dit moment. Met een dikte van slechts 31 centimeter is de kachel ideaal voor smalle woonkamers. Met een vermogen van 10 kW heeft deze kachel ook nog eens geen moeite met het verwarmen van gemiddelde ruimtes.

Dielle-Ostro-80-300x187

 

Pelletaanvoer

Ook deze pelletkachel van Dielle is voorzien van de gepatenteerde bodemvoeder van Dielle. Deze bodemvoeder duwt de pellets van onder af de branderbak in. Dit systeem verhoogt het rendement van de kachel aangezien de pellets direct op de vlam komen in plaats van er naast kunnen vallen. Verder wordt de kachel er een stuk stiller van. U hoort zelfs geen vallende pellets meer. Daarbij hoeft u de branderbak minder vaak te reinigen. Dit komt omdat de pellets die naar boven worden geduwd asresten en onverbrande pellets van de branderbak afduwen. Tot slot is het zo dat het vlammenspel heel natuurlijk oogt en lijkt op een houtvuur.

bodemvoeder

 

Technische gegevens

Verwarmbare ruimte: 185 m2
Minimaal vermogen: 4 kW
Maximaal vermogen: 10 kW
Vermogensstanden: 5
Rendement: 93%
Minimaal verbruik per uur: 1,1 kg
Maximaal verbruik per uur: 2,1 kg
Inhoud pelletreservoir: 20 kg
Afmetingen (lxbxh): 83 x 31 x 103 cm

 

Technische tekening

techtekostro80

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

  1. Geachte heer/mevrouw,
    Ben me aan het orienteren naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een pellet-kachel. Om een beeld te vormen van de kosten die het gaan worden, vraag ik u om een globale berekening te maken wat uitgaande van een Dielle Ostro 80 met afvoergassen afvoer naar buiten (heb in mijn huis geen schoorsteen), denk hierbij aan een dubbel wandige afvoerbuis.

    Met vriendelijke groet,
    Huub Janssen

Leave a comment

Your email address will not be published.


*